изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:36 EET
ВЕНЦИСЛАВ ЖЕЛЕВ ПОДПИСА НОВ ДОГОВОР С "ДОБРУДЖА"    
СпортОт щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че плеймейкърът Венцислав Желев е подписал нов договор с клуба. Както е известно, талантливият футболист пропусна голяма част от мачовете миналата година поради травма.

Той все още тренира на облекчен режим и не взе участие в нито една от проведените досега контроли от предсезонната подготовка. Техничарят споделил, че не се колебае да сложи подписа си под нов договор, защото е благодарен на клубното ръководство за грижите в последните месеци, докато се е възстановявал от травмата. Научихме още, че се търси съперник за контрола в събота. Има вероятност "жълто-зелените" да играят отново с "Апоел" /Раана/, от когото загубиха в началото на седмицата с 2:1. Ако израелците откажат и не се намери друг съперник, добруджанци ще проведат в събота двустранна игра на стадион "Дружба". Стана известно още, че последната проверка на добричкия тим преди началото на първенството на Източната "Б" група ще бъде на 7 август. Тогава възпитаниците на треньора Валентин Пейчев ще премерят сили с "Портул" /Констанца/, който се състезава във втора румънска дивизия. Допълнително ще бъде уточнено дали срещата ще се проведе в Добрич, или в Албена. Вчера футболистите на "Добруджа" тренираха двуразово. Днес те отново ще проведат две занимания. Освен В. Желев на облекчен режим тренира още Дидо Господинов, който е с контузия. От пресслужбата на клуба информираха, че през новото първенство капитан на отбора ще бъде Атанас Георгиев, а втори капитан ще е завърналият се в отбора Стефан Славов.   

 

 

 

 


Сходни връзки

ВЕНЦИСЛАВ ЖЕЛЕВ ПОДПИСА НОВ ДОГОВОР С "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди