изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:39 EEST
1 МИЛИОН ЛЕВА БАНКОВ КРЕДИТ ТЪРСИ ОБЩИНА ГЕН. ТОШЕВО    
НовиниНа заседанието си днес ОбС ще обсъжда искането за радиочестота за управление на уличното осветление

Над 32 точки включва дневният ред на Общинския съвет в Генерал Тошево, който ще заседава от 14 днес. Предвижда се той да приеме декларация в подкрепа на мирните действия на жителите на общината относно лошото състояние на републиканската пътна мрежа. Тя ще бъде изпратена до  президента, Народното събрание и правителството. Ще бъдат обсъдени допълнения на общинския план за развитие за периода 2007-2013 година, както и допълване на програмата за дейностите от общинския план за развитие до 2006 г. Предвижда се да бъде разгледана и Наредба за реда и условията за установяване на жилищните нужди за настаняване, наемане и разпореждане със жилищата от общинския жилищен фонд. Внесена е и докладна записка за актуализация на общинския бюджет, съобщи за НДТ председателят на ОбС Недко Марчев.
Предложение за откриване на процедура за банков кредит на стойност 1 милион лева също ще обсъждат съветниците от община Ген. Тошево. Идеята е средствата от този кредит да се използват за рехабилитация на уличната мрежа, за доизграждане на битовата газификация и канализация. Очаква се съгласието на местните парламентаристи и община Ген. Тошево да кандидатства пред Комисията за регулиране на съобщенията за получаване на лицензия за изграждане на система за централно управление на уличното осветление. Идеята е за целта да бъде получена радиочестота. Кметският екип на Ген. Тошево е внесъл ОбС и предложение за отмяна на предишно решение за отдаване на концесия на басейн и спортна площадка. Идеята е те да се обособят като два обекта и за тях да се кандидатства с проекти, обясни кметът Димитър Михайлов.
 


Сходни връзки

1 МИЛИОН ЛЕВА БАНКОВ КРЕДИТ ТЪРСИ ОБЩИНА ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди