изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:54 EEST
Барманът Мартин Георгиев: Виновникът е в затвора    
Ред и сигурностЛондон. Барманът Мартин Георгиев, който пострада тежко в инцидент с английски фенове на Ливърпул, обяви, че виновникът е в затвора в интервю за тв канала “Скай Нюз”. Въпреки самопризнанията на друг млад англичанин – 20-годишният Грейм Санки, че с хвърлена тухла е ударил по главата бармана Георгиев в “Златните пясъци”, 18-годишният Майкъл Шийлдс от Ливърпул бе осъден на 15 години затвор и глобен 70 000 лири.

При произнасянето на присъдата Шийлдс заяви “Всичко е напълно сбъркано, 100% не съм аз”. Георгиев, който страда от тежки увреждания на мозъка след жестоко нараняване, обаче заяви, че може да си спомни човека, който го е нападнал. “Помня много ясно лицето му. Беше този, който сега е в затвора”, заяви Георгиев. Той е женен и баща на 2 деца. Варненецът не искал отмъщение, но заради справедливостта настоява виновникът да понесе последствията от деянието. “Чувствам се в тежест на семейството си и не мога да се грижа за него”, заяви барманът. Пострадалият допълва, че е ограничен в действията си, не трябва да излиза в горещините и да вдига тежки предмети. Очакват го още месеци лечение, но е възможно да не оздравее напълно.
Майкъл Шийлдс обаче твърди, че е напълно невинен при сбиването на 30 май в курорта “Златни пясъци”. С други фенове на Ливърпул той се връщал в Англия, след като любимият му тим спечели Купата на Шампионската лига в Истанбул срещу Милан. Английският тийнейджър се оплаква от лошо отношение в полицейския арест, където е бил ритан и окован с белезници за радиатор.
Повече подробности четете на www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Барманът Мартин Георгиев: Виновникът е в затвора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди