изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:23 EEST
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ В ПИКА НА СЕЗОНА    
ТуризъмС офертата "Хотели 2 звезди без име" Албена предлага преференциални цени в пика на сезона. Туристите научават в кой хотел ще са при самото настаняване, като им се предлагат хотели като "Прага", "Братислава" и "Камелия". Предложението е 26 лв. нощувка със закуска през периода 31.07.-23.08.

Още по-ниска цена от 17 лв. за нощувка със закуска се предлага в хотел "Лазур" /бивш хотел "Венера"/. Във вили "Горска фея" цената от 31.07 е 15 лв. В хотелите, работещи по програмата "Всичко в цената", до 23 август август цената на легло е 45 лв.
За същия период леглото в живописния комплекс "Бялата лагуна" е 75 лв., "Магнолиите" в Приморско приютяват туристите срещу 62 лв. на човек, при условие, че се купи пакет от 5 нощувки. Ако нощувките са по-малко, цената на ден на човек е 74 лв. В 2-звездния хотел "Бисер" в Приморско цената за нощувка със закуска е 19 лв. Наемът на вили "Холидей" пак там за 4 души е 88 лв. Новите вили "Перли" се предлагат срещу наем от 70 лв. за 4 души.
За сравнение, в този период частните квартири в Балчик с общ санитарен възел вървят по 8-10 лв. на легло, а когато тоалетната и банята са отделни - цената става двойна 15-16 лв. 20 евро пък е цената за категория екстра плюс, като в това влиза и климатик по Дамбата. Хотел "Хелиос" предлага нощувка със закуска срещу 45 евро, хотел "Оазис" предлага същата услуга - нощувка със закуска за 35 евро. До 12-годишна възраст в различните хотели в Белия град децата ползват 50 % намаление или спят и се хранят безплатно.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ В ПИКА НА СЕЗОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди