изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:35 EET
"КАЛИАКРА" ГУБИ ОТ ТРЕТОДИВИЗИОННИЯ "ЛЕВСКИ" /ЛЯСКОВЕЦ/    
СпортФутболистите на "Калиакра", които продължават подготвителния си лагер в Трявна, загубиха в контролен мач от третодивизионния "Левски" /Лясковец/ с 0:1.

Треньорът на каварненци Радостин Трифонов сподели, че възпитаниците му не са успели да разкрият истинските си възможности поради натрупаната умора. Играта се е водеше предимно в централната част на терена и  рядко нападателите на двата отбора стигаха до стрелкови позиции. Най-чистите голови положения пред вратата на съперника се откриха пред Георги Станчев, но шансът му изневери. Десет минути преди края на редовното време отборът от Северозападната "В" група, отбеляза гол, който се оказа единствен в срещата. И в този мач Р. Трифонов пусна в игра всичките си 24 състезатели. Добрата новина от лагера на "Калиакра" е, че сред футболистите няма контузени и всички участват пълноценно в тренировъчния процес. Междувременно стана известно, че двамата юноши на столичните ЦСКА и "Левски", които бяха дошли на проби, са освободени. Следващата контрола на каварненци е в  сряда, когато на връщане от планинския град те ще гостуват на "Шумен".  

 


Сходни връзки

"КАЛИАКРА" ГУБИ ОТ ТРЕТОДИВИЗИОННИЯ "ЛЕВСКИ" /ЛЯСКОВЕЦ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди