изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:39 EET
СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ    
СпортОтлично се представиха добричките състезатели на проведения в Свиленград Държавен личен и отборен шампионат по колоездене на шосе за юноши старша възраст. В дисциплината 20 км индивидуално по часовник Христомир Ангелов за пореден път доказа високата си класа и спечели сребърен медал.

Победител стана състезателят на домакините Николай Милков. В общия старт на 110 км най-добре от възпитаниците на Димитър Господинов се представи Веселин Димитров, който завърши пети. Безспорно доказателство за уменията на нашите състезатели е фактът, че в отборния шампионат те се наредиха на второ място. Първи станаха състезателите на "Лястовица" /Казанлък/, а трети - на "Хемус" /Троян/. Освен Хр. Ангелов и В. Димитров голям принос за успеха на добричкия клуб в Свиленград имат още Калин Стоянов и Янислав Великов. Днес ще стане ясно кога Христомир Ангелов ще тръгне за Австрия. Както вече писахме, преди седмица талантливият спортист спечели златен медал от Балканиадата в Казанлък и заслужи мястото си в националния отбор за световното юношеско първенство, което започва на 7 август във Виена.

 


Сходни връзки

СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди