изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:40 EEST
ВОЛЕН СИДЕРОВ БИЛ КУПЕН ОТ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ И НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА    
Политика

Това каза на пресконференция в Добрич депутатът от Коалиция “За България” Ясен Пенчев – областен лидер на БСП



Във връзка с обвиненията на Волен Сидеров, че народният представител от КБ Евтим Костадинов спазарил изключените от НК “Атака” депутати да гласуват в тяхна полза, добричкият депутат отрече обвиненията и отговори, че лично не познава водача на тази коалиция.

"Не съм имал възможността да слушам неговите изявления срещу мен. В парламента той се изявява като водач на "Атака" и моето мнение е, че неговото име е Болен Гитлеров. Това, което той говори по мой адрес, не съм в състояние да тълкувам. Имам доброто усещане, че щом той така е преценил, явно моите възможности са добри. Щом в рамките на една или две седмица успяхме да постигнем такъв резултат - 4 души да напуснат "Атака", представете си в следващите дни дали той ще има парламентарна група", каза Евтим Костадинов. "Ако сте слушали внимателно неговите изказвания, когато той започне да говори, изпада в една голяма емоционалност и не обръща внимание на сумите. Но в интерес на истината, не може така да се говори и българският народ да приема всичко за чиста монета. Това, което се говореше по мой адрес, недоумявам. Етично е първо той да пожелае една среща с мен и да се запознаем, вместо да говори, че ме е видял или чул, че съм говорил с еди кой си и т.н. Вие поне ме познавате и можете да прецените дали имам тази възможност да раздавам такива суми", бе коментарът на Е. Костадинов.

Според другия народен представител на КБ от Добричка област - Ясен Пенчев, нещата, които говори Волен Сидеров, са несериозни.

"В България има една такава поговорка - "Крадецът вика дръжте крадеца”. Категорична ни е информацията, търсим да намерим доказателствата, за да го докажем пред българската общественост и на медиите, че Волен Сидеров бе купен вечерта преди изборите от Симеон Сакскобургготски и Надежда Михайлова. Не излизаше от кабинета на Надежда Михайлова, на парламентарната група, където влизаха и Костов, и хората от НДСВ. Получихме точна информация за стойността на сумата, разбира се, трябват ни още доказателства, за да докажем това пред обществеността", заяви Ясен Пенчев.

"Само ако се направи един анализ на поведението на "Атака", колко беше втвърдена позицията им срещу НДСВ в началото на започване на работата на парламента, а последния ден преди гласуването как получиха единомислие. Това, което демонстрират, че са постигнали успех, че са елиминирали ДПС от властта, е крайно нереално и търсят оправдание по този повод. Крайно време е да се насочи вниманието откъде "Атака" има тази възможност да съществува като млада коалиция. Много добре звучи в ушите на народа, когато се говори за големи суми и всичко това да се приема за чиста монета, но въпросът е как телевизия "Скат" денонощно излъчва тези предавания и кой плаща за това. Отговорът е един, и както Симеон Сакскобургготски казва, ще го узнаете, когато му дойде времето.

"Атака" няма бъдеще и обвинявам тези, които подхранват съществуването й и я легитимират, пряко ги обвинявам.", каза Николай Камов. Уважавам вота на българскте граждани, но обвинявам персонално тези, които легитимират като демократични подобни формации. Вие можете да гласувате и за Чочолина. И тя е избрана от хората, но не означава, че я легитимирате като политически представител", каза Николай Камов.

Във връзка със зачестилите случаи на побоища между българи и роми, Евтим Костадинов, бе на мнение че "Атака" разпалва тези етнически отношения и на нас е задължение и надявам се да бъдем подпомогнати да отстраним това отношение, което те проявявам и те да заемат мястото си като една градивна политическа сила, за която те претендират, че са. В момента на България не е необходимо да се разпалва този модел на етническа вражда и не е благоприятна в бъдещите ни заявки за влизането ни в ЕС. Да се играе на тази тънка струна на национализъм е много хубаво за някои хора и те се чувстват едва ли не на гребена на вълната, а всъщност е много отговорно и опасно. Крайно наложително е всички отговорно да вземат позиция по тези действия на "Атака". Изявленията им са крайно насочени към ДПС и тези действия водят до етническа вражда. В Бургас не случайно, искат да направят и психотест на водача на "Атака"", допълни още Евтим Костадинов.

Той самият нямал желание да се запознае с Волен Сидеров и смята, че трябва водачът на "Атака" да предприеме тази стъпка, щом говори по неговия адрес.

НДТ

 


Сходни връзки

ВОЛЕН СИДЕРОВ БИЛ КУПЕН ОТ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ И НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВОЛЕН СИДЕРОВ БИЛ КУПЕН ОТ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ И НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА
Автор: Anonymous да 2005-08-01 @ 18:23 EEST
Хайде сега де,изтървахте изборите и някой трябва да е
виновене но в никакъв случай вие.
Колко познато звучи-партийния секретар е винаги прав?!
Нещо май сте оглушали /имам връзки в пожарната, па и сега
няма режим на вода/- Хората не щат ни сини ни жълти ни червени.
Пък Ясене ,кое е социалистическото на БСП.
Уляхте се ей.
ВОЛЕН СИДЕРОВ БИЛ КУПЕН ОТ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ И НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА
Автор: Anonymous да 2005-08-06 @ 17:30 EEST
 И аз нямам думи.
ВОЛЕН СИДЕРОВ БИЛ КУПЕН ОТ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ И НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА
Автор: Anonymous да 2005-08-16 @ 07:24 EEST
Ккажо да кажа.... смешници, тръгнали да ми се оправдават, като петнят Волен, само че той е много повече от тях!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди