изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:44 EET
ИНЖ. ДОЧКО ДОЧЕВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ОПУ    
НовиниСъс заповед на изпълнителния директор на Изпълнителна агенция "Пътища" от 1 август досега временно изпълняващият длъжността директор на "Областно пътно управление" - Добрич, инж. Дочко Дочев е назначен за директор.

Инж. Дочко Василев Дочев е родом от Троян, завършил е ВИАЗ, специалност "Геодезия и картография", а втората му специалност е от Икономически университет Варна - "Икономика и управление на строителството". Пет години и половина има стаж в "Пътни строежи" - Велико Търново, а през последните 20 години работи в Областно пътно управление - Добрич.
"Сядайки" на горещия стол, инж. Дочев заяви пред репортер на НДТ следното: "Колкото и да не ми се иска, факт е, че този стол е един от горещите и ще продължава да е така още поне 5-10 години, защото няма откъде да дойдат 20-30 милиона, за де оправят пътищата. - И допълни още - колективът, с който работя, е стабилен и е почти на 30 години. На всички тях, а и на себе си пожелавам пътищата в областта да са в много добро състояние и да нямаме пътища с лоши експлоатационни качества."
В чисто работен план инж. Дочев заяви, че е започнало монтирането на новите табели за начало и край на населено място, както и подмяна на пътни знаци.
 


Сходни връзки

ИНЖ. ДОЧКО ДОЧЕВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ОПУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди