изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:00 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностСофия. Преди седмица, късно вечерта, неизвестен водач на л.а. “Форд Сиера” блъсна на бул.”Дондуков” 77-годишен пешеходец. Човекът почина на място, а шофьорът избяга от  местопроизшествието и се укри от полицията.

 Криминалисти на СДВР предприеха оперативни действия за издирването му. Бе установен и задържан 23-годишният Д.С. от София. Установено е, че причината за фаталния удар е шофирането с висока и несъобразена с пътната обстановка скорост. Той е предаден на специализирано транспортно отделение на столичното следствие и е задържан за 72 часа в ареста. Работата по случая продължава.
На 31 юли в Института “Пирогов” бе приет по спешност 56-годишен жител на гр.Нови Искър с разкъсни рани и фрактура на черепа, с опасност за живота. Криминалисти на Второ РПУ се заеха със случая. В хода на разследването се изяснило, че причината за инцидента е скандал, възникнал в нощните часове между пострадалия и негови съгражданин.  Н.О./23 г./, регистриран от полицията, нанесъл няколко удара с лопата по главата на опонента си и побързал да се скрие в дома си. Побойникът е задържан за 24 часа в полицейския арест, след което му е взета мярка за неотклонение “Парична гаранция”. Полицейските служители продължават да изясняват причините за кървавия инцидент.
При масирани полицейски проверки срещу наркопласьори  служители на Четвърто РПУ заловиха на ул.”Нишава” и на булевардите ”Витоша”, ”България” и ”Черни връх”  И.К./22 г./, М.Л./18 г./, С.И./24 г./ и И.М./18 г./, у които са намерени и иззети пликчета с амфетамин и коноп. На четиримата е взета мерка за неотклонение “парична гаранция”, срещу тях са образувани бързи полицейски производства по чл.408 Б от НПК.
Кюстендил. Вчера служители на районното полицейско управление са изкоренили 500 стръка канабис, засети по поречието на р. Елешница в землището на с. Четирци. Общото тегло на марихуаната е 86.5 кг. Криминалисти продължават работата по установяване на собственика на  културата.
Неизвестен извършител се възползвал от разсеяността на шофьор на лекотоварен автомобил. Вчера около 13 часа апашът отворил незабелязано незаключената врата на кабината на “Форд Транзит”, паркиран на улица в с. Червен брег. Той изчакал подходящия момент, докато шофьорът оформял документите за предадена стока в хранителния магазин. По случая работи РПУ – Дупница.
Перник. Верижна катастрофа стана снощи в пернишкия кв. “Тева”. За щастие пострадали няма, нанесени са материални щети на пет автомобила. Инцидентът станал към 22,15 ч.на ул. “Република”. 35-годишният Б.А. седнал зад волана след употреба на алкохол. Той управлявал опела си с висока скорост,  ударил се в паркиран  “Форд ескорд”, но това не охладило ентусиазма му. Продължил и блъснал колата си в следващите паркирани автомобили - този път “Лада” и “Шкода”, а шкодата  се поднася ,за да се удари в спрял “Опел кадет” със софийска регистрация. Дрегерът отчел 1.56 промила алкохол в кръвта на Б.А. Взета му е и кръвна проба, работата по случая продължава.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди