изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:31 EEST
ДПС не биха участвали в коалиция с НДСВ, ако БСП откаже участие на НДСВ, каза Юнал Лютфи    
ПолитикаСофия. ДПС не биха участвали в коалиция с НДСВ, ако БСП откаже участие на НДСВ. Това заяви заместник-председателят на ДПС Юнал Лютфи след срещата на представители на НДСВ и ДПС, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Лютфи заяви, че ДПС остава вярно на коалиционното споразумение с БСП. В отговор на въпроса - уведомени ли са ДПС за писмото, което е изпратило БСП на НДСВ, Юнал Лютфи заяви, че всичко е съгласувано и че от ДПС са уведомени за това писмо.
По време на срещата представителите на ДПС са заявили своята позиция, че страната има нужда от широко коалиционно правителство.
ДПС отчита, че въпреки усилията на НДСВ, трудно ще бъде осъществен вторият мандат, посочи Лютфи. По думите му най-добрият вариант в страната е широко коалиционно правителство с участието на НДСВ, БСП и ДПС.
 


Сходни връзки

ДПС не биха участвали в коалиция с НДСВ, ако БСП откаже участие на НДСВ, каза Юнал Лютфи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди