изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:41 EEST
“Атака” няма да влиза в правителството, заяви Петър Берон    
ПолитикаСофия. Коалиция “Атака” няма да подкрепи управление с участието на ДПС. Това стана ясно след среща на представители на коалицията с НДСВ, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Д-р Петър Берон поясни, че Коалиция “Атака” няма да влиза в ново правителство и няма да подкрепи правителство на НДСВ, в което участват компрометирани министри. Той уточни още, че “Атака” не е получавала конкретна конфигурация на евентуален нов кабинет, но ако има конфигурация, в която не се включва ДПС, Коалиция “Атака” би приела и следващи разговори с НДСВ. Петър Берон заяви още, че по време на срещата с НДСВ е бил пряко поставен въпросът за това дали Коалиция “Атака” “работи” против членството на България в ЕС. Петър Берон е уверил своите колеги, че “Атака” няма в нито един от своите документи позиция срещу членството на България в ЕС. “Ние сме за това, ние сме за водене на преговори и за корекции на вече договореното с ЕС”, каза в допълнение Петър Берон. На срещата, която продължи повече от половин час, не присъства лидерът на коалицията Волен Сидеров.
 


Сходни връзки

“Атака” няма да влиза в правителството, заяви Петър Берон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди