изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:06 EET
ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКАТА ЗА ОБЛАСТНОТО ПО ФУТБОЛ    
СпортОт председателя на Областния съвет на БФС - Добрич, Иван Манолов научихме, че се създава нужната организация за провеждането на областно първенство по футбол. На 10 август от 11.00 ч. в централата на ОС на БФС ще се проведе съвещание с представители на отборите, които желаят да участват в регионалната група.

 В зависимост от броя на участниците в първенството ще се уточни програмата за провеждане на шампионата. Иван Манолов сподели, че все още не се знае колко отбора ще изявят желание да играят футбол в четвърта дивизия. По всяка вероятност ще има една група, но ако се окаже, че отборите са повече от 16, е възможно да се създадат две групи. Междувременно стана известно, че в средата на месеца във Варна ще се проведе семинар със съдиите, които ще обслужват първенствата, администрирани от Зоналния съвет на БФС - Варна. Предполага се, че поне 10-12 арбитри от добричката съдийска колегия ще бъдат тогава в морската ни столица, за да се явят на традиционните тестове - по теория и общофизическа подготовка. За съжаление, и тази година само един рефер от Добрич ще получава мачове в професионалните групи. Това е Боян Боянов, който вече 7-8 години неизменно е в ранглистата на асистент-реферите в "А" и "Б" група. 

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКАТА ЗА ОБЛАСТНОТО ПО ФУТБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди