изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:40 EET
МАЛЧУГАНИ НАРИСУВАХА ЛЯТОТО    
ОбществоДеца, посещаващи общинския детски комплекс "Малкият принц" в Тервел, подредиха изложба в сградата на община Тервел.

 Тя носи името "Наше лято", както се казва и ваканционната програма, организирана за втора поред година от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Във фоайето на община Тервел са изложени 18 творби на малчугани, на които те изобразяват лятото.
Децата са се включили в реализацията на програмата по собствено желание - за да не скучаят през лятото. През юли те са оцветявали гипсови фигурки, изработвали са настолни сувенири от морски дарове и са рисували върху фаянсови плочки. За апликиране са използвали разноцветни мъниста. Бъдещите им творчески планове обхващат изработване на кукли върху макети на малки метлички.
По-голямата част от оригиналните идеи и всеотдайната работа с децата са резултат от усилията на ръководителката на школата - Виолета Янкова.

 


Сходни връзки

МАЛЧУГАНИ НАРИСУВАХА ЛЯТОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди