изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:23 EEST
ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ: НДСВ ЩЕ РЕАЛИЗИРА МАНДАТА СИ САМО С ШИРОКА КОАЛИЦИЯ    
Политика"Още на Политическия съвет, който се състоя преди няколко дни,  ясно казахме, че НДСВ ще реализира мандата си при положение, че сме на път да съставим широка коалиция, а не просто коалиция от 121-122-123 души.

 Коалиция с широко парламентарно представителство, която да има широка легитимност". Това каза вчера пред журналисти народният представител от НДСВ от Добрички избирателен район Даниел Вълчев след приключване на консултациите с ДПС. Д. Вълчев е в единия от преговорните екипи на НДСВ, в състава му влизат още председателят на парламентарната група Анелия Мингова и народните представители Николай Свинаров, Веселин Близнаков и Асен Ушанов.
Изявлението пред журналисти на добричкия депутат бе предоставено специално за читателите на "Нова добруджанска трибуна" от пресцентъра на НДСВ. В него Д. Вълчев заявява, че първият кръг на консултациите е бил насочен към това всяка политическа сила да изложи своите виждания главно по два въпроса - как вижда възможната формула на управление на страната и какви трябва да бъдат характеристиките на лицето, което би могло да бъде успешен министър-председател на страната. "Тези разговори не са имали за цел те да вземат отношение към всички въпроси, които ние поставяме, нито ние да вземем отношение по въпросите, които те поставят" - каза Д. Вълчев. Той допълни, че на срещата с ДПС двете политически сили са изложили своите позиции и изрази надеждата си след приключването на консултациите да има поле за конкретни разговори.

 


Сходни връзки

ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ: НДСВ ЩЕ РЕАЛИЗИРА МАНДАТА СИ САМО С ШИРОКА КОАЛИЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди