изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:03 EEST
ОТКАЗАХА ДА ПУСНАТ ЗАДЪРЖАНИЯ СЪС 150 КГ АМФЕТАМИН    
Новини

Варненският апелативен съд остави без уважение вчера молбата за изменение на мярката за неотклонение, взета по отношение на Александър Равначки.



Жалбата на Равначки е постъпила срещу определение на Окръжен съд - Добрич, с което е било оставено без уважение искането на обвиняемия за изменение на взетата му мярка за неотклонение от “задържане под стража” в по-лека. Равначки е задържан под стража на 22 януари 2005 г., с определение  на Окръжен съд – Добрич, по обвинение, че през декември 2004 г. в гр. Сандански е държал около 150 килограма амфетамин - престъпление по чл. 354 а, ал. 2 от НК. По същото следствено дело със съдебно определение на Окръжен съд – Добрич под стража беше задържан и Георги Георгиев.

Вчера, след като изслуша страните, състав на Варненския апелативен съд прецени, че към момента по делото няма нови доказателства, които да налагат изменение на вече взетата мярка за неотклонение. С определението си от вчера Варненският апелативен съд потвърди акта, постановен от първата инстанция, с който по отношение на Равначки беше наложена най-тежката мярка за процесуална принуда и остави молбата на обвиняемия без уважение.

Определението на Варненския апелативен съд е окончателно и не подлежи на обжалване. НДТ

 


Сходни връзки

ОТКАЗАХА ДА ПУСНАТ ЗАДЪРЖАНИЯ СЪС 150 КГ АМФЕТАМИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди