изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:20 EEST
КОМПЛЕКС "ЦЕНТРАЛ" - ЦВЕТНА КУЛИНАРНА ПРИКАЗКА    
ОбществоРесторант "Централ" посреща през лятото гостите си в градина, която ти се струва като в приказките на Шехерезада. Удоволствието от интериора е пълно, когато опитате и от специалитети на заведението. За влюбените "Централ" предлага сладкото изкушение... "Смокини виагра"

Всеки ден, и то сигурно по няколко пъти на ден, минавате покрай комплекс "Централ", но колко пъти сте вдигали глава нагоре, за да видите прекрасните цветя, които са част от лятната тераса на ресторанта. Ако се чудите къде да отидете тази вечер, за да не сте у дома и да разнообразите обстановката или пък искате да заведете някъде свои гости - не се колебайте, идете в "Централ". Лятната тераса на ресторанта е осеяна с множество цветя, които създават неповторима атмосфера. Собствениците на заведението Мариана и Желчо Петрови отделят голяма част от грижите и времето си за този прекрасен оазис. Тук ще изпълнят всяка ваша кулинарна приумица. В менюто има 36 вида салати, студени и топли предястия, аламинути, скара на дървени въглища, пици и много други изкушения. Ежедневно се предлага за обяд т.нар. меню "Изненадата на готвача", което е само за деня, в който решите да посетите ресторанта. Самият специалитет на майстора, който фигурира в листата с ястия, е филе "Централ".
Не пропускайте да си поръчате някое от хлебните изделия на ресторанта - "Централ" е известен със своите питки, но там можете да опитате и нещо по-различно - питка на скара или пък питка фенерите. "Това, което е записано в менюто, не е единственото, което се предлага. Винаги сме готови да направим това, което желае клиентът. Имали сме дори клиенти, които предпочитат сами да си приготвят блюдото - изнасяме им продукти и те имат възможността собственоръчно да си направят барбекюто, например" - разказва Мариана Петрова. Различните видове ястия могат да бъдат гарнирани и с подходящи напитки, които предлага ресторантът. 
Сред сладките изкушения, които се предлагат, са карамелизирана палачинка, пържен банан с коняк, но в никакъв случай не пропускайте "Смокини виагра".
В комплекс "Централ" след заявка могат да ви организират както сватбеното тържество, така и празник по какъвто и да е повод. За да не ви липсват специалитетите и вкусотиите на ресторанта, ако поне веднъж сте опитали нещо от кухнята му, са отворени вратите на кулинарния магазин на комплекса. Ежедневно там се предлага и можете да си купите винаги прясно приготвена храна и да спестите време и нерви, особено в тези жеги, около печката в кухната у дома.
Кетъринговата услуга, която все повече набира скорост в наше време, е отдавна предлагана от комплекса. Не си скубете косите и не се чудете какво да правите, ако ви се налага да дадете коктейл, или пък дори да посрещнете гости у дома или в офиса - просто се обадете в "Централ". Специалистите там ще ви предложат меню, което ще ви приготвят донесат и сервират на гостите, така че вие да сте звездата на вечерта или събитието.
 


Сходни връзки

КОМПЛЕКС "ЦЕНТРАЛ" - ЦВЕТНА КУЛИНАРНА ПРИКАЗКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди