изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:02 EET
КЛУБ "ПАТИЛАНЦИ" СЪБИРА МЛАДИ ПОЧИТАТЕЛИ НА КНИГАТА    
НовиниВече втори месец към библиотека "Дора Габе" в Добрич функционира детски летен клуб "Патиланци".

Той започна работа от началото на юли и включва 20-25 деца с изявени наклонности към четенето на книги, обясниха от културния институт. Отделно към клуба се включват деца от Детския център за социална интеграция и фен-клуб "Хари Потър". Те имат занимания от 10 до 12 часа във вторник и четвъртък. За децата са организирани видеопрожекции със съдействието на видеотека "Бинго" и занимания в Информационния център на библиотеката.
Вчера е била организирана среща на клуб "Патиланци" с председателя на Дружеството на краеведите Атанас Пеев, който им разказал за родословното дърво. По-късно малчуганите разгледали сайтове с информация за родословното дърво. На 4 и 9 август за членовете на клуба са организирани прожекции на филмите "Бебета гении 2" и "Деца шпиони 3". Предстои на 11 август те да отбележат 85-годишнината от рождението на Леда Милева и Михаил Лъкатник, а на 25 август - 117-годишнината от рождението на Дора Габе. Ще бъдат организирани детски литературни утра по схемата "деца четат на деца". Закриването на дейността на клуба ще е на 1 септември. Тогава ще се отбележи 170-годишнината от рождението на Марк Твен.
 


Сходни връзки

КЛУБ "ПАТИЛАНЦИ" СЪБИРА МЛАДИ ПОЧИТАТЕЛИ НА КНИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди