изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:49 EET
ЗАКРИВАТ ПАРАЛЕЛКА С АНГЛИЙСКИ В СОУ "П. Р. СЛАВЕЙКОВ"    
ОбразованиеЕдна паралелка с изучаване на английски език ще бъде закрита за следващата учебна 2005/06 година в СОУ "П. Р. Славейков" в Добрич, съобщи началникът на РИ на МОН Рина Иванова.

Това стана ясно след изнасяне на резултатите от трето класиране на кандидатстващите в училищата с прием след седми клас. Оказа се, че за тази паралелка няма кандидати. Засега под въпрос остава още една паралелка - по биология с изучаване на английски език в ПМГ "Иван Вазов" в Добрич. За нея има записани ученици. Ще бъде дадена възможност на директора  да извърши прием на ученици по документи. Ако до края на седмицата не бъдат събрани 18 деца, колкото е минимумът, ще се наложи закриване и на тази паралелка.
Другите свободни места след трето класиране са: едно място с изучаване на английски език във Финансово-стопанска гимназия, две - за "Обслужване в хотелиерството" в Професионалната гимназия по туризъм, 4 - профил музика и 6 - хореография в СОУ "Св. Кл. Охридски", както и 6 места в СОУ "Стефан Караджа" в Каварна.
 


Сходни връзки

ЗАКРИВАТ ПАРАЛЕЛКА С АНГЛИЙСКИ В СОУ "П. Р. СЛАВЕЙКОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди