изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:20 EEST
АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО “СПА-ЦЕНТЪР-БАЛЧИК” АД    
Календарще бъде създадено с решение на общинския съвет в Белия град. Предметът на дейност ще бъде хотелиерство, изграждане на СПА-центрове, туроператорска дейност и други.

 Дружеството се учредява между община Балчик и “Спорт Сити” ЕООД – гр. Балчик, съответно с 40% и 60% дялово участие. Общината ще участва в дружеството с апортна вноска на имот от 1770 кв.м в курортна зона “Двореца”, където има и минерален извор, необходим за работата на центъра.

Фирмата “Спорт Сити” ЕООД е разработила проект за изграждане и експлоатиране на СПА-център, тъй като досега няма направен такъв в Балчик. Според инвеститорите съвременните тенденции са насочени към развитието на този вид модерен туризъм. Бъдещият център за водолечение ще включва фитнес зала, център за масаж, руска и турска баня, финландска сауна, стаи за рехабилитация, басейн, детско-развлекателен кът и други. Обектът ще бъде изграден на площ от 700 кв.м. При положително решение, фирмата е в състояние да започне изграждането на комплекса в края на 2005 година, с цел функционирането му през лято 2006. Очаква се постоянните работни места да бъдат около 20, а още толкова и сезонните. 

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО “СПА-ЦЕНТЪР-БАЛЧИК” АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.38 секунди