изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:09 EET
ТАЛАНТЛИВИ МАЛЧУГАНИ ОТ ДОБРИЧ СЕ ИЗЯВЯВАТ В ДЕТСКО "СТАР АКАДЕМИ"    
ОбществоУтре ще е първата сценична изява на бъдещите звезди. Сили ще премерят деца на възраст от 5 до 15 години

Детски вариант на популярното шоу по Нова телевизия "Стар Академи" стартира в началото на седмицата в Центъра за работа с децата в Добрич. Всеки ден в продължение на няколко часа малчуганите разучават естрадни песни заедно с ръководителя на вокална студия "Ми-ре-ла" Снежана Вълчева. "Идеята да направя детско "Стар Академи" бе на дъщеря ми Мирела, която още в първите дни на телевизионното шоу възкликна: "Мамо, защо не направиш детско шоу!" - разказва Снежана Вълчева.
Към момента в добричкия вариант на "Стар Академи" таланта си изявяват осем деца - на възраст от 5 до 15 години. Най-малък е Галян, който все още е в ролята на асистент на Снежана Вълчева и много обича да подава микрофона на каките и батковците. Малчуганите, освен че се учат да пеят, добиват и умения как да се държат на сцената, как да танцуват. Някои от звездите в добричката "Стар Академи" са възпитаници на вокална студия "Ми-ре-ла", а други за първи път ще се изявяват в това амплоа, разказва С. Вълчева.
Обучението е стартирало в понеделник, с подбор на песен. "Много е важно да бъде избрано това, което най-много подхожда на детето - на възрастта му, на неговия темперамент" - споделя вокалният педагог. Всички деца учат естрадни песни, "в детската "Стар Академи" чалга няма да има" - категорична е Снежана Вълчева. Така Димитър учи "Междучасие" от репертоара на Васил Найденов, Силвия - "Бургас и морето" на Тони Димитрова и т.н. С. Вълчева е изключително доволна от Ева-Мария, която никога не се е изявявала като певица. Тя учи песента "Луната спи" на Нети и се справя отлично, въпреки, че песента е доста трудна. "Ева-Мария е новото ми откритие" - споделя вокалният педагог. Децата са много доволни от участието си в "Стар Академи". "Много ми харесва атмосферата, това, на което ни учи г-жа Вълчева, е приятно и забавно" - сподели 10-годишният Димитър.
Бъдещите звезди с нетърпение очакват и първата си сценична изява, която ще е утре от 11 часа в залата на младежки дом "Захари Стоянов" в Добрич. Както и в телевизионното шоу, изпълненията им ще бъдат оценявани от компетентно жури. Ръководителката им Снежана Вълчева има идея детското "Стар Академи" да продължи и през учебната година, като се даде възможност на участниците в него да имат и телевизионни изяви.

 


Сходни връзки

ТАЛАНТЛИВИ МАЛЧУГАНИ ОТ ДОБРИЧ СЕ ИЗЯВЯВАТ В ДЕТСКО "СТАР АКАДЕМИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди