изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:58 EEST
Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски изпрати писмо до Коалиция "За България"    
ПолитикаСофия. Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски изпрати писмо до Политическия консултативен съвет на Коалиция „За България”, Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на Парламентарната група на Коалиция „За България”, съобщиха за Агенция “Фокус” от НДСВ.


След обсъждане с ръководството на Политическия съвет и ръководството на ПГ на НДСВ лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски изпрати писмо до Политическия консултативен съвет на Коалиция „За България”, Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на Парламентарната група на Коалиция „За България”.
В писмото се изтъква, че БСП и НДСВ имат възможността да станат основа за изграждане на мнозинство, което бързо и ефективно да съдейства за реализирането на българските национални приоритети. Изразено е разбирането, че ако има недоверие и неизяснени позиции между двете политически сили, НДСВ е готово да води разговори на всички нива и форуми открито и публично, независимо от факта, че много от въпросите, които са поставени във вчерашното писмо на г-н Сергей Станишев, намират отговор в резултатите от успешния четиригодишен мандат.
Като се подчертава, че две сериозни политически сили не бива да се разминават поради недоразумения, Политическият съвет и ръководството на Парламентарната група на НДСВ кани Политическия консултативен съвет на Коалиция „За България”, Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на Парламентарната група на Коалиция „За България” на среща на 4 август 2005 г., четвъртък, в 15 часа, в сградата на Народното събрание на пл. „Батенберг”, зала 238, на която да бъдат обсъдени в конструктивен разговор както въпросите, зададени във вчерашното писмо, така и начинът за постигане на основните цели, които стоят пред българското общество.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски изпрати писмо до Коалиция "За България" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди