изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:02 EEST
Волен Сидеров: Парламентът е в “политическа агония”, нужни са нови избори    
ПарламентСофия. Очевидно е, че този парламент не може да състави национално отговорно правителство, което да се състои от българи и от хора, които не са участвали в ограбването на България. Това заяви лидерът на “Атака” Волен Сидеров пред Агенция “Фокус” .

Според думите му “въртенето на въртележката, с даването на мандати за съставяне на кабинет, е прикриване на едни чисти пазарлъци”. Сидеров информира, че от трибуната на Народното събрание е предупредил президента Георги Първанов, че ако вторият мандат се провали и той връчи мандат на ДПС, това би било национално предателство. “Също така, вариант на национално предателство ще бъде, ако държавният глава връчи мандат на Български народен съюз, понеже това отново ще бъде вариант на ДПС-арски кабинет, който вече беше отхвърлен от парламента”, заяви още Сидеров. Лидерът на “Атака” препотвърди позицията си, че на България са и необходими предсрочни избори. Само по този начин ще се пренареди вота на избирателите и ще се състави мнозинство от политически партии и формации, които не са участвали в грабежа на България, категоричен е Сидеров.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Парламентът е в “политическа агония”, нужни са нови избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди