изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:46 EEST
МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В ШАБЛА ЩЕ ЗАСЕДАВА НА 8 АВГУСТ    
Общество

На 8 август ще се проведе заседание на Общинския съвет. На него ще бъде разгледан отчетът за изпълнение на бюджета на община Шабла за първото шестмесечие от годината и ще бъде утвърден окончателният годишен финансов план по функции и дейности.



Очаква се да бъде определен размерът на наема за земеделска земя от Общински поземлен фонд за стопанската 2005 - 2006 г., както и да бъдат внесени изменения и допълнения в Наредбата за определяне и администриране на местни такси и цени на услугите.

Друга точка от дневния ред е взимането на решение за съфинансирането на проект "Подобряване на инфраструктурата до природните богатства на общината". Ако на проектът бъде даден ход, във връзка с неговото реализиране ще се кандидатства за отпускане на безвъзмездна парична помощ по програма ФАР.

Общинските съветници ще обсъдят ангажиментите на местно ниво по националната програма за управление на отпадъците и графика за закриване на нерегламентираните сметища на територията на община Шабла. Част от въпросите, които ще бъдат поставени за разглеждане, са свързани с брегоукрепването на къмпинг "Космос" (Дуранкулак) и къмпинг "Добруджа" (Шабла), както и с учредяването на право за ползване на лодкостоянки.

На предстоящата сесия ще бъде гласувано и утвърждаването на маломерни самостоятелни и слети паралелки в училищата във Ваклино и Дуранкулак за учебната 2005 - 2006 г.

Комисията по устройство на територията, пътна и селищна мрежа, благоустрояване, законност и обществен ред ще внесе предложение за промени в Наредба №1 за осигуряване на обществения ред и поддържане чистотата в личните дворове и на обществените места. Предстои приемането на Наредба за пожарната и аварийна безопасност на територията на община Шабла. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В ШАБЛА ЩЕ ЗАСЕДАВА НА 8 АВГУСТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ В ШАБЛА ЩЕ ЗАСЕДАВА НА 8 АВГУСТ
Автор: Anonymous да 2005-08-06 @ 22:32 EEST
А това какво общо има със спорта все пак !?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди