изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:17 EEST
Русия поиска помощ от САЩ за спасяването на екипажа на потъналия край Камчатка батискаф    
По светаМосква. Командването на Тихоокеанския флот на Русия се е обърнало за помощ към САЩ за спасяването на екипажа на потъналия край Камчатка батискаф, съобщи руският Първи канал. В същото време Япония обяви по-рано днес, че ще изпрати четири кораба от военноморските сили на страната в помощ на операцията по спасяване на екипажа на руския батискаф.


Поддържа се постоянна връзка със седемте моряци на борда на потъналия край Камчатка батискаф, всички те се чувстват добре. Това съобщи за РИА Новости тази сутрин началникът на пресцентъра на Тихоокеанския флот, капитан Александър Косолапов. Метеорологичните условия в района на спасителната операция са благоприятни, уточни Косолапов.
Както по-рано съобщиха руските агенции, военният батискаф е потънал край Камчатка още на 3 август, но е бил открит едва в четвъртък. На борда се намират седем души. Всички те са живи и разполагат с въздух за два дни.
Батискафът се намира на 200 м. дълбочина и на 75 км южно от Петропавловск-Камчатск.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Русия поиска помощ от САЩ за спасяването на екипажа на потъналия край Камчатка батискаф | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди