изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:29 EEST
ПИРЕОС ЕВРОБАНК ВИ ДАВА ШАНС ЗА ПОВЕЧЕ ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО    
ИкономикаПрез май тази година бе подписан договор за сливане между Евробанк и банка Пиреос. Новата финансова институция, която вече се нарича Пиреос Евробанк се нарежда сред десетте най-големи банки в страната, като разполагат с общо 70 клона в цялата страна.

Финансовата институция предлага на своите клиенти прекрасната възможност да увеличат своето лично пространство чрез видовете си ипотечни кредити - за строителство, за покупка на недвижим имот и за ремонт и довършителни работи. При кредитите за строителство се финансират 75 % от очакваната пазарна стойност на имота, който ще се строи. Срокът на погасяване е до 20 години. За покупка на недвижим имот банката финансира 80 % от очакваната пазарна стойност на имота, като той, както и този за строителство, се погася максимално за 20 години и може да бъде отпуснат в лева или евро.
Ако сте решили, макар и в последния летен месец, да предприемете някакъв ремонт, то Пиреос Евробанк ви предлага кредит за тази дейност, като банката отпуска средства в размер на 60 % от очакваната пазарна стойност на имота. Кредитът можеда бъде погасен максимално до 10 години. И трите вида имат гратисен период от 12 месеца.
 


Сходни връзки

ПИРЕОС ЕВРОБАНК ВИ ДАВА ШАНС ЗА ПОВЕЧЕ ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди