изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:38 EEST
Медиите в USA признаха красотата на българките!    
ЛюбопитноМисис България 2004 г. Радостина Хаджииванова спечели най-престижната награда от тазгодишното издание на конкурса “Mrs Globe”. Конкурса се проведе от 16 до 26 юли в Палм Спрингс – Калифорния. 


Радостина замина за Съединените щати с Румяна Маринова, която миналата година беше обявена за най-красивата омъжена жена в света. 
   Тази година над 30 омъжени жени от цял свят се опитваха да спечелят вниманието на публика и жури. В крайна сметка мненията на публиката, медиите и журито се разминаха, което предизвика недоволства и от трите страни. Фаворитка на публиката беше претендентката за короната от Индия, Радостина пък спечели на своя страна всички медии. Тя предизвика и нестихващите аплодисменти на всички присъствали с изпълнението си по време на вечерта на талантите. Радостина Хаджииванова повече от 10 години се е занимавала професионално с народни танци. Тя беше подготвила преди заминаването си една 3 минутна музикална “китка”, чиято цел беше да представи музикални откъси от различни региони на България. Облечена в красива тракийска носия Радостина спечели бурни аплодисменти от всички присъстващи с брилянтното си изпълнение на различни народни танци.
   В Палм Спрингс заедно с Радостина беше и съпругът и Костадин Хаджииванов. Той беше и първият , който я поздрави след като тя получи “Наградата на Медиите”. 
   Всички присъстващи бяха впечатлени и от организираната “Вечер на България”. Подобно представяне на отделна държава се случва за първи път в рамките на конкурса “Mrs. Globe”. Радостина и Костадин Хаджииванови носеха от България отбрани ракии от различни региони на страната, а там на място те бяха поръчали да се приготвят традиционни български ястия като гювеч, мусака, шопска салата, баница. През цялата вечер се слушаше българска народна и поп музика, а Радостина показа различни стъпки характерни за българските народни танци. 
   От Палм Спрингс, семейство Хаджииванови си взеха за спомен индианска кукла, която е символ на града. 
   За пета поредна година всички участнички в конкурса бяха облечени с банските на City Fashion. По време на конкурса “Mrs. Globe” 2005 бяха раздадени и подаръци от Арома
   Тазгодишната победителка в конкурса е от Венецуела и се казва Роза Теренцио. http://www.erogance.net
 


Сходни връзки

Медиите в USA признаха красотата на българките! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди