изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:08 EEST
ЧЕРВЕНИ И ЖЪЛТИ СЕ ПОЧЕРПАХА И... МАНДАТА ИЗЧЕРПАХА    
КоментариЗавърши писателският период на НДСВ и Коалиция "За България". Социалисти и царисти взаимно се упрекнаха, че и да пишат, не могат да прочетат написаното от самите тях. Така най-желаната коалиция от предпочелите да гласуват на 25 юни т.г. всъщност се оказа поредният политически аборт на самоизбралите се в 40-ото Народно събрание.

Както е тръгнало, великият Бранислав Нушич би написал /ако беше жив/: В България, за да те назначат за държавен чиновник, те питат: Ти бил ли си депутат, или не?
Днес.утре НДСВ връща на президента невзетия мандат за съставяне на Някакво правителство. Георги Първанов обаче не може да реши какво всъщност да прави, тъй като никой така и не разбра това втори мандат ли е, или не. И третият дали няма да е втори. И дали така съставянето на правителство няма да се проточи до Гегьовден, когато президентът Георги Първанов ще бъде принуден от църквата да връчи на именния си ден мандат на движение "Гергьовден", та Любен Дилов /син при сините/ да се чуди какво да го прави.
Нов ден - нов късмет казва народът. Днес можем спокойно да кажем: Нова седмица - нови преговори за нов бардак със стари... бардачки. И да ударим една заарска мастика с таратор за здравето на демократична България, защото каквото и да изясняваме, депутатите пак ще го размътят.
Наздраве!

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

ЧЕРВЕНИ И ЖЪЛТИ СЕ ПОЧЕРПАХА И... МАНДАТА ИЗЧЕРПАХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди