изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:04 EET
Училище за секси ди джейки отваря врати в София    
ЛюбопитноСпециално училище за жени ди джеи отваря в София. Инициатори и преподаватели в музикалното школо ще са момчетата от Дийп Зоун Проджект съобщи за Tialoto.bg фронтменът на групата Дидо


  Идеята на момчетата е с чисто благородна цел.

„Искаме да създадем нова сфера за работа на момичетата. Стига са работили като сервитьорки и барманки“, сподели пред нас Дидо. „Всеки мъж би се зарадвал, като влезе в дискотека, да види привлекателна и секси жена зад пулта. Това според нас допълнително би вдигнало градуса на всяко парти.“

Курса започва през септември в София, като за място на провеждане е избран известен столичен клуб. От всички желаещи момичета, само 40 ще бъдат приети за обучение, като десетте най-добри ще бъдат менажирани от музикалната компания на Дийп Зоун.

До сега 20 девойки вече са проявили желание да се запишат на уроци при Дидо и колегата му от групата Роско.

Обучението струва 200 лв, и ще трае 1 месец, като заниманията ще са 4 пъти в седмицата. Ученичките ще преминат през няколко етапа на обучение, като ще се запознаят с историята на музиката, техники на миксиране, селекция на песни и др. За курса ще бъдат поканени и известни български ди джей, които ще покажат на момичетата всякакви техники за работа с пулта.

Условията, на които трябва да отговарят кандидатките, са да са амбициозни, меломанки, да са добре изглеждащи и да имат атрактивно поведение по време на парти.

„Една от целите, за които се борим е да върнем блусовете по дискотеките. Вече като отидеш на заведение, не можеш да се запознаеш нормално с някое момиче. Не можеш да я поканиш на танц. В най-добрия случай трябва да подскачате под техно ритъм. За това се борим да върнем блуса в дискотеките.“ - обяснява Дидо целите на мисията си.

Дидо обяви новата си идея по време на откриването на новия хотелски комплекс „Престиж Сити“ в Слънчев Бряг, където Дийп Зоун свириха на купона. През деня атрактивната водеща на телевизия „Планета“ Симона Първанова направи представяне на нови бански костюми и спортни облекла.
http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Училище за секси ди джейки отваря врати в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди