изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:34 EET
Около 1 500 полицаи ще пазят на мача ЦСКА - Ливърпул    
СпортСофия. Столичната полиция предприема необходимите мерки за охрана на предстоящата футболна среща между отборите на ЦСКА и “Ливърпул” утре, съобщиха от пресцентъра на МВР.
В деня на мача около 1 500 служители ще бдят за реда на стадиона и района около него.


От 17 часа ще бъде ограничено движението на моторни превозни средства по бул.”Евлоги Георгиев” в отсечката от бул. ”Драган Цанков до ул. ”Гурко”. Това не се отнася за автобусите на градския транспорт, които ще преминават безпрепятствено. Затворени за автомобили ще бъдат и улиците “Паренсов” и “Юри Венелин” между булевардите “В. Левски” и “Евл. Георгиев”. Живеещите в района граждани няма да имат проблеми, необходимо е само да представят пред полицейските служители своите документи за самоличност. Забрана и ограничения ще има и относно паркирането в близост до стадиона.
Зрителите на стадиона ще преминават през полицейска проверка на изградените 18 контролно-пропускателни пункта. Забранено е да носят бутилки с напитки, флагове с дръжки, по-дълги от 1 метър, остри предмети – включително джобни ножчета. Тийнейджърите да са с пълнолетни придружители.
Привържениците на “Ливърпул”, около 500 - 600 по предварителни данни, ще бъдат настанени в сектор “Б”. За тях е осигурена полицейска охрана от хотелите, където са настанени, до стадиона. Служителите на реда ще бдят за недопускане на противообществени прояви и в заведенията, в които се събират английските запалянковци.
Столичната дирекция на вътрешните работи призовава публиката на стадиона, както и всички столичани и гости на града, да проявят разбиране към необходимите засилени мерки за сигурност и да спазват стриктно полицейските разпореждания, за да не бъдат допуснати инциденти и грубо нарушаване на обществения ред.
Днес в 14 часа националният стадион “Васил Левски” ще бъде проверен от полицията и веднага след това запечатан – това е част от мерките за сигурност. До началото на мача в сряда в 21.45 часа там ще бъде разрешен достъп само със специални пропуски – за длъжностните лица, както и за журналистите, които ще участват в планирания за 18,15 часа днес брифинг.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Около 1 500 полицаи ще пазят на мача ЦСКА - Ливърпул | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди