изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:08 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностВЧЕРА в Първо РПУ е получено съобщение за откраднат лек автомобил "Фолксваген Венто" с регистрационен номер Тх 44 48 РХ, червен металик на цвят.

 Колата е била паркирана по бул."3-ти март" в Добрич, съобщиха от РДВР. Фолксвагенът се издирва от служители на Първо РПУ Добрич, по случая е образувано полицейско дознание. РДВР се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за издирвания автомобил, да се обадят в най-близкото РПУ или на дежурния офицер в дирекцията.
СЪЩО НА 9 август около 2.30 ч. в Добрич от служители на полицията е засечен 27-годишен водач, който е шофирал след употреба на алкохол над 1,2 промила. Техническото средство е отчело 2 промила алкохол в издишвания от водача въздух, казаха от полицията. Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство, тъй като деянието на водача е престъпление по чл.343 Б ал.1 от наказателния кодекс.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди