изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:17 EEST
"БИОХИМ" СТАНА ПАРТНЬОР НА M-tel    
ИкономикаHVB Bank Biochim сключи споразумение за национално партньорство с M-tel. По силата на това споразумение притежателите на карти по точковата програма за лоялност М-Тел Клуб могат да се възползват от преференциални условия на банката по потребителски и ипотечни кредити и да получат безплатна карта VISA Electron с овърдрафт, съобщиха от банката.

Притежателите на златна (със средно месечно потребление над 130 лева) и сребърна карта М-Тел Клуб (със средно месечно потребление без ДДС между 60 и 130 лева) получават 9.5% лихва за потребителски кредит с поръчители и 10.5% за заем без поръчители. Те също могат да изберат фиксирани лихви за първите 5 години.
Клиентите на М-Тел Клуб получават и преференциални условия и по ипотечен кредит за покупка на жилище и по универсалния кредит срещу ипотека. Ипотечните заеми за покупка на жилище за притежателите на класическа М-Тел Клуб карта са с лихва 9.45% за кредити в лева и 8.45% за кредити в евро. При универсалния кредит срещу ипотека лихвата е 6% за първата година за кредит в евро и 8.45% след изтичане на срока на фиксираната лихва, а за кредити в лева лихвата е 9.45%. Фиксираните лихви са 8%, само за кредити в евро за първите 10 години от срока на заема и са валидни за притежателите на класическа, сребърна и златна М-Тел Клуб карта.
Притежателите на сребърна и златна М-Тел клуб карта могат да вземат ипотечен заем при лихва от 8.95% за кредити в лева и 7.95% за кредити в евро . Ипотечните заеми се отпускат за срок до 20 години за кредит в лева и до 25 години за кредит в евро. Максималната стойност на кредита зависи от кредитоспособността на клиента, но не може да надвишава 70% от пазарната стойност на предложения като обезпечение имот. Клиентите на М-Тел Клуб могат безплатно да вземат и карта VISA Electron с овърдрафт до 4 работни заплати при преференциални условия по таксите и комисионните и лихва по овърдрафта от 10,45%. Преференциите по програмата М-Тел Клуб са валидни за новосключени договори с HVB Bank Biochim. Промоционалните условия са валидни до 30 септември 2005 година.
 


Сходни връзки

"БИОХИМ" СТАНА ПАРТНЬОР НА M-tel | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди