изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:19 EEST
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА ДА ХВАНЕТЕ ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК ЗА ЛЯТОТО    
ТуризъмАко все още не сте планирали почивка, или пък сте почивали в началото на сезона и сега току пред края на лятото можете да си откраднете поне седмица, за да се погреете на топлите слънчеви лъчи, можете да се възползвате от офертата на "Албена" АД.

В Перлата на българското Черноморие Албена за периода от 24 август до 15 септември можете да избирате нощувка със закуска между "Добруджа" - 55 лв., на човек, "Лагуна бийч" - 63 лв., "Боряна", "Лагуна" -  гардън или маре, "Орлов", "Калиопа", "Малибу", "Добротица", "Арабела бийч" - 52 лв., "Нона", "Елица" - 50 лв., "Дружба" - 39 лв., "Доростор" и "Камелия" - 35 лв. и други. За младите семейства с малки, пък и поотраснали деца е предложението за наем на вили в горна зона - наемът на във вили "Запад" е 55 лв., а на реновираните "Изток" - 100 лв. Къмпинг "Горска фея" се предлага за 15 лв. Толкова са и бунгалата "Арабела".
По формулата всичко в цената са предложенията за хотелите "Калиакра" - 70 лв., "Оазис" - 68 лв., "Вита парк", "Ралица", "Орхидея", "Дот ком", "Магнолия" - 58 лв. Комплекс "Бялата лагуна" в местността "Иканталъка" през този период посреща гости по формулата "Всичко в цената" за 58 лв. на човек. За тези, които искат да отидат по-надалеч, е предложението за почивка в хотел "Магнолиите" в Приморско - 50 лв. за периода 24.08.-6.09., като в цената влиза нощувка със закуска. Двузвездният хотел "Бисер" там предлага същата услуга за 15 лв. 20 лв. е наемът за бунгала "Кедър" с две легла и 30 лв. - за такива с три легла. Новите бунгала "Перла Т" са с 4 легла и наемът е 39 лв., а вили "Холидей" се наемат срещу 65 лв. З
а повече подробности по офертите, както и оферти за други хотели в Албена, можете да се обръщате към бюрото на комплекса в Добрич, което се намира в хотел "България".
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА ДА ХВАНЕТЕ ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК ЗА ЛЯТОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.41 секунди