изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:16 EEST
“Ромъниа либера”: Български шофьор блъсна румънец и избяга    
По светаБукурещ. Български шофьор на камион причини смъртта на човек в село Бороая в Североизточна Румъния, а след това избяга от местопроизшествието, пише днес вестник “Ромъниа либера”. В края на миналата седмица, тежкотоварният камион, управляван от 41-годишния български гражданин Валентин А. блъснал 44-годишен румънец.

Вместо да окаже първа помощ на пострадалия, шофьорът на превозното средство избягал от мястото на инцидента, а жертвата малко по-късно починала, посочва вестникът. Румънската полиция успяла да открие шофьора – участник в произшествието, който обяснил, че не забелязал стоящия на пътя човек заради дъжда, а след катастрофата бил обхванат от паника и избягал. Срещу Валентин А. е образувано наказателно производство, което е внесено в прокуратурата в селището Фалтичен (Североизточна Румъния). Важно е да се отбележи, че след извършена алкохолна проба, се оказало, че в момента на инцидента жертвата е била под въздействието на алкохол и вървяла по пътя в нарушение на правилата за движение.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

“Ромъниа либера”: Български шофьор блъсна румънец и избяга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди