изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:11 EEST
ПРЕВОЗВАЧИТЕ ИСКАТ ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ В ГРАДА    
НовиниУправителят на "Пътнически превози" инж. Валентин Василев заяви за НДТ, че тримата превозвачи, извършващи услугата градски транспорт на територията на Добрич, са депозирали искане в общината за увеличаване цената на билета от 0.50 лв. на 0.60 лв.

Като мотив за исканото повишение те посочват непрекъснато растящата цена на бензина, както в световен мащаб, така и на местния пазар.
Потърсихме специалистите от общината за коментар и директорът на дирекция "Икономическо развитие" Даниела Милкова заяви, че засега няма становище по искането. "Едно такова предложение трябва да бъде одобрено и от Общинския съвет. В момента е отпускарски период и то ще бъде разгледано в началото на септември" - добави още Д. Милкова.
В. Василев заяви още, че засега ще запазят издаването на безплатни карти за учениците от първи до шести клас, а за тези от горния курс картите ще се издават с голямо намаление.
 


Сходни връзки

ПРЕВОЗВАЧИТЕ ИСКАТ ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ В ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди