изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:51 EEST
КОЛКО СТРУВАТ НАЙ-СКЪПИТЕ КЪЩИ В СВЕТА    
ЛюбопитноНай-скъпата къща на света се намира във Великобритания, в Уиндълшъм, Съри и струва 122.2 милиона долара според сп. Форбс. Имението Ъпдаун Корт е построено през 2000 г. и има 103 стаи, 5 басейна, алея за боулинг, тенис корт, зала за прожекции с 50 места, площадка за хеликоптер, подземен гараж за 8 лимузини и редица други екстри.
В съседство се намират домът на Елтън Джон и замъкът Уиндзор, в който отсяда кралицата.

Сред най-скъпите имоти на всеки континент в класацията на Форбс влизат още: В Северна Америка - имение с игрище за голф за 75 милиона долара в Бриджхемптън, САЩ. В Южна Америка - имот за по-скромната сума от 12 милиона долара в Чубут, Аржентина. В Африка най-скъпият имот струва 17.9 милиона долара и се намира в Кейп Таун, ЮАР.
Най-скъпият имот в Азия всъщност е частен тропически остров с къща и няколко малки плажа. Островът на Султана струва 27.5 милиона долара и се намира близо в Индонезия.
В Австралия и Океания най-скъп е Поронуи Стейшън - 25 милиона долара. Намира се в Таупо, Нова Зеландия и е построен върху плато с великолепна гледка към река Тахаруа. comfort.bg/НДТ
 


Сходни връзки

КОЛКО СТРУВАТ НАЙ-СКЪПИТЕ КЪЩИ В СВЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди