изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:50 EET
БАЛЧИКЛИЯ В АРЕСТА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ НА АНГЛИЧАНКА?    
Ред и сигурност Тепърва специалистите изясняват дали сексуалният акт между нашенецът и чужденката е бил насилствен. Тя е със статут на постоянно пребиваваща. Двамата тръгнали заедно от дискотека

25-годишният балчишки красавец Алгин Азмиев е прибран в ареста като заподозрян в изнасилването на англичанка, научи НДТ от неофициални източници. Непотвърдената от органите на реда случка се разиграла в един ден в края на юли рано сутринта, най-вероятно, на алея в Балчик, съобщиха запознати. По непотвърдени данни, жената е на около 30 години, казва се Бонита /за второто й име се предполага, че е нещо около Луис/ и е със статут на постоянно пребиваващ в страната ни чуждестранен гражданин. По всяка вероятност, семейството й има вила или къща във вилната зона на морския град.

Работещи в туристическия бранш казаха, че въпросната сутрин двамата с Алгин си тръгнали заедно от дискотека в Балчик. Англичанката зарязала приятеля си, носи се мълва в морския град. Вероятно, били употребили не малко количество алкохол.

В ромския квартал Алгин даже се хвалел, че са правили секс с хубавата мома-англичанка. Той твърдял, че изобщо не е насилвал жената, научи НДТ от познати на момчето. Грубо казано, тя го харесала и била готова на всичко, може би под влиянието на алкохола и романтиката на Балчик. Защо не, и румънската кралица Мария често е изпадала в силни емоции от романтичните нощи на Вечния град. Роми дори ни довериха, че англичанката даже е благодарила за удоволствието, което й е доставил Алгин, като свенливо не уточниха за какво точно удоволствие става дума. И поради това не могат да разберат защо после европейката се е оплакала в полицията, че е изнасилена. Ромите споделиха, че подобни случаи е имало в първите години, когато е започнала да работи Албена. Тогава полякини, чехкини, германки често правели този номер, за да вземат в края на летуването си добра пара, с която пак да дойдат в България.

НДТ провери чрез свои източници в съдебната система има ли провинения Алгин. Според непотвърдена информация, той вече имал зад гърба си условна присъда за измами, а това вече води до сериозно съмнение в разпространените от него хвалби в ромския квартал.

Тепърва специалистите трябва да изясняват случилото се и дали действително при сексуалния акт е употребено насилие.

НДТ се извинява на своите читатели, че днес не им предостави потвърдена от органите на реда информация. Опитът ни такава да даде прокурорът в Добрич Ангелов, имащ информация за случая, бе повече от неуспешен. Ангел Ангелов, който играеше пасианс на компютъра си в работно време, предпочете да изгони представителите на областни и национални медии, защото не му било до гости. Подобно държане събуди доста сериозни съмнения в журналистите, които те спестиха за официален коментар. Добавяме, че в страните от Европейския съюз прокурорите са достатъчно словоохотливи пред медиите, защото едно от задълженията им /както и в България/ е да информират данъкоплатците, разбира се, като запазват законно в тайна онова, което не е в полза на следствието и съда.

НДТ

 


Сходни връзки

БАЛЧИКЛИЯ В АРЕСТА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ НА АНГЛИЧАНКА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди