изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:19 EEST
Даниел Вълчев, Николай Василев, Георги Петканов, Меглена Кунева и Веселин Близнаков са министрите на НДСВ    
НовиниСофия. На провеждащото се заседание на Политическия съвет на НДСВ член на ръководството на жълтата партия потвърди пред журналисти разпределението на министерските кресла от квотата на НДСВ, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Вицепремиер и министър на образованието е Даниел Вълчев, министър на държавната администрация - Николай Василев, министър на правосъдието Георги Петканов, министър на евроинтеграцията Меглена Кунева и министър на отбраната - Веселин Близнаков.
В коалиционното споразумение, което ще бъде подписано по-късно днес, е залегнало, че ще има приемственост на водената политика в периода 2001 – 2005 година от правителството на НДСВ, каза още представител на ръководството на жълтата партия. Той поясни, че на НДСВ се падат ресорните министерства, които имат за цел да проведат реформите, необходими за европейското членство на страната.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Даниел Вълчев, Николай Василев, Георги Петканов, Меглена Кунева и Веселин Близнаков са министрите на НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди