изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:00 EET
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниОТ СРЯДА ще се въведе временна организация на движение по бул. "Русия" и ул. "Калиакра", във връзка с продължаване работата по преасфалтирането на двете пътни артерии, заяви вчера на оперативка зам.-кметът арх. Пламен Ганчев.

ПРИКЛЮЧИ ИЗКЪРПВАНЕТО на улиците. Общо 61 улици в града бяха изкърпени, като за целта общината бе заделила 500 хил. лв. Продължава маркировката по бул. "Трети март". През седмицата ще започне полагането на хоризонтална маркировка и по ремонтираната част на бул. "Добруджа" от колелото за Балчик до площад "Тракийски".
ИЗВЪРШЕН е вече ремонт на път № 3, който свързва кв. "Добротица" и разположените в парка спортни комплекси с месарска фабрика "Орехите", информира зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Продължава работата и по почистването на микросметищата в града. В кв. "Рилци" вече е почистено сметището и са поставени табели, които предупреждават, че това не е място за изхвърляне на боклуци, добави още арх. Ганчев. В момента се разчистват боклуци в "Дружба" 4 пред подстанцията.
ОКОНЧАТЕЛНО се приключи с работата по възстановяване на мостовото съоръжение над Суха река, за което общината е получила вече средства в размер на 34 970 лв., заяви на кметска оперативка вчера първият зам.-кмет Иван Колев. Той добави още, че по сметките на кметството са пристигнали още и 92 хил. лв. и поясни, че това са средства, които се отпускат за капиталови разходи при преизпълнение на приходната част.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди