изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:02 EEST
ДВЕ УБИТИ ДЕЦА?    
Ред и сигурностЗлонамерен слух за жестоко престъпление се разпространява от около седмица в Добричка област. От РДВР са категорични, че такова нещо няма


Слух за  това, че две деца са намерени убити, се разпространява от близо седмица в областта. Шокиращата информация плъзна в общественото пространство малко след убийството на 8-годишната Севда и задържането на нейния убиец - Димитрин Кънчев. НДТ припомня, че тялото на детето бе открито в мазе в сградата на Спортното училище в Добрич. Момиченцето бе изнасилено, пребито и удушено.
В редакцията на НДТ бяха получени редица обаждания от наши читатели, повечето от които родители, до които е стигнал слухът за ново убийство на две деца. Те ни позвъниха разтревожени, за да попитат дали е вярно, защото техни деца са получили дори SMS-и от свои съученици. Слухът е в различни варианти - трупове на две деца са открити в парка, намерени са детски тела с липсващи органи, две деца са изчезнали и т.н.
Тъй като обществото, разбираемо, е крайно чувствително, когато става дума за убийство на дете, НДТ потърси за коментар директора на РДВР подп. Румен Иванов. Той категорично заяви, че не са намирани трупове на деца. В полицията не са постъпили и сигнали за изчезнали деца.
"За мен е необяснимо откъде са тръгнали такива слухове и защо, каква е целта им  Категорично заявявам, че такива неща няма" - каза подп. Р. Иванов.
Ако подобни слухове се разпространяват умишлено, то определено можем да ги квалифицираме като престъпление. Нечовешко е първо да се спекулира с мъката на едно семейство, което по особено жесток начин е загубило детето си, и второ - да се създава паника сред родителите в Добричка област.
 


Сходни връзки

ДВЕ УБИТИ ДЕЦА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди