изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:41 EEST
КМЕТЪТ НА ПАЗАРДЖИШКОТО СЕЛО ХАДЖИЕВО БЛАГОДАРИ НА ДОБРУДЖАНЦИ    
ОбществоКметът на пазарджишкото село Хаджиево Андон Запрянов е изказал сърдечна благодарност на добруджанци, направили дарения за пострадалите от наводненията.

 Това съобщи за НДТ директорът на Областния съвет на БЧК в Добрич Валентина Закова. Според разпределението, направено от Националния съвет на милосърдната организация, събраните помощи в офиса на БЧК в Добрич са доставени за бедстващите от с. Хаджиево. Хората ще бъдат подпомогнати с дрехи - общо 227 големи чувала, и чисто нови мебели, дарени от фирма "Изида" в Добрич. Камионът на ОБ на БЧК в Добрич е бил посрещнат в пазарджишкото село лично от Андон Запрянов.
И през тази седмица продължава националната акция, като дрехи вече не се събират, припомни В. Закова. В края на миналата в офиса на БЧК са постъпили две парични дарения - по 200 лева за бедстващите са предоставили фирма "ЕОС" и ПТК в с. Житница. 100 литра нафта пък е дарила "Виста ойл" с управител Веселин Черкезов.

 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА ПАЗАРДЖИШКОТО СЕЛО ХАДЖИЕВО БЛАГОДАРИ НА ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди