изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:09 EEST
СПЕШНО СЕ ТЪРСЯТ ГРОЗДОБЕРАЧИ ЗА ИСПАНИЯ    
Общество
Документи се приемат само още четири дни - до 19 август

Агенцията по заетостта набира спешно гроздоберачи за Испания, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Сезонните работни места са 323. Документи ще се приемат само в продължение на още четири дни - крайният срок е 19 август. 
Кандидатите трябва да са на възраст между 20 и 30 години, за предпочитане мъже. Професионалният опит и езиковите познания не са необходими, но ще бъдат предимство. Работодателите ще поемат разходите по пътуването от България до работното място и обратно до границата на Испания. Работникът ще заплати 65 евро за завръщането си в страната ни. За одобрените за работа в Испания ще бъдат осигурени безплатна квартира и храна един път дневно. Работното време е 40 часа на седмица. Срокът на заетостта е от 25 до 29 дни с начална дата на постъпване на работа 23 септември 2005 година. Агенцията по заетостта ще извърши предварителен подбор на кандидатите, съобразно заявения от испанска страна брой лица за допускане до интервю. Окончателният подбор ще бъде направен от смесена българо-испанска комисия, в която ще участват и представители на работодателите в периода 31 август - 2 септември 2005 година.
         Кандидатите могат да получат подробна информация за конкретната оферта и да подадат молба за допускане до интервю по образец на Агенцията по заетостта и необходимия комплект документи в стая 606 на Дирекция "Бюро по труда" и в център "Работа" на ул. "Вардар" 45, ет. 3.

 


Сходни връзки

СПЕШНО СЕ ТЪРСЯТ ГРОЗДОБЕРАЧИ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди