изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:10 EET
ХЕБРОС БАНК НАМАЛЯВА С 1 % ЛИХВАТА ПО "ХЕБРОС ДОМ"    
ОбществоХеброс Банк, член на HVB Group, намали с 1% лихвата по ипотечния си заем "Хеброс Дом", информираха от централата на финансовата институция. Намалението важи за целия период на изплащане на заема, като офертата е валидна до 30 септември т.г. Промоционалните лихвени нива започват от 5,95% в евро и долари и от 7,95% в лева.

"Хеброс Дом" се отпуска по опростена процедура за закупуване на готово жилище или на жилище в строеж. Заемът е в размер до 150 000 лева (или до 75 000 евро или долари) и е до 80 % от стойността на предложеното за обезпечение жилище. При представяне на всички необходими документи банката се ангажира клиентите да получат бърз отговор на искането си за ипотечен кредит до 5 работни дни. Ако това не стане в обещания срок, клиентът заплаща само 50% от таксите за обслужване. За улеснение документите се оформят от клиента заедно с личен финансов консултант от банката.
Другото, освен лихвените нива, което отличава този продукт на финансовия пазар е фактът, че е първият ипотечен кредит в страната с опция "кредитна ваканция", поясняват още от трезора. Клиентът може да избере два месеца през годината, когато да не плаща никакви вноски (през останалото време заемът се погасява на равни месечни вноски). "Хеброс Дом" дава на потребителите и други допълнителни предимства, като международна дебитна карта с предварително одобрен овърдрафт в лева в размер на четири пъти месечния им доход, като лихвените нива са преференциални. За получаване на ипотечен кредит „с ваканция" Хеброс Дом могат да кандидатстват физически лица на възраст над 25 години с постоянно местожителство в България, със средно или висше образование. Те може да са собственици на фирми, да са наети на безсрочен трудов договор, или да са вписани като управители на фирми. Съществува и възможност за кандидатстване със семеен доход.
 


Сходни връзки

ХЕБРОС БАНК НАМАЛЯВА С 1 % ЛИХВАТА ПО "ХЕБРОС ДОМ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди