изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:27 EEST
МАЛИНА СЕ ПОЯВИ С ЖИВ ЛЕОПАРД НА КОНЦЕРТ В ПЛЕВЕН    
ЛюбопитноНад 12 хиляди души присъстваха на градския стадион в Плевен на концерта на Планета Пайнер в понеделник вечерта. Водещ на концерта, част от турнето на Пайнер, беше Драгомир Драганов, а на сцената се появяваха една след друга поп-фолк звездите, коя от коя по-предизвикателни.

Повечето певици бяха заложили на класическите за жанра костюми - мини-потниче и ? панталони. По-екстравагантно облечени бяха Емилия и Гергана, които бяха оставили малко от телата си на фантазията на почитателите си. Феновете едва ли забелязаха дрешките на Гергана, защото тя пристигна величествено с джип на сцената, френетично аплодирана от подрастващите плевенчани.
Кулминацията на вечерта обаче беше присъствието на жив леопард на сцената по време на изпълненията на Малина. Животното беше в синхрон с леопардовия костюм на певицата.
Надарената добруджанска поп-фолк певица Преслава също пя в родния град на Слави Трифонов. Тя беше успяла да се възстанови от лятната настинка и се представи подобаващо.
Най-продуктивната поп-фолк изпълнителка Ивана също зарадва с изпълненията си публиката. Специален гост на концерта в Плевен бе Магда. След концерта всички звезди на Пайнер с радост раздадоха автографи и се снимаха с почитателите си. tialoto.bg/НДТ
 


Сходни връзки

МАЛИНА СЕ ПОЯВИ С ЖИВ ЛЕОПАРД НА КОНЦЕРТ В ПЛЕВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди