изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:27 EET
БТК АТАКУВА ФИРМИТЕ    
ИкономикаОт месец август Българската телекомуникационна компания атакува телекомуникационния пазар с три нови предложения ориентирани към бизнес - БТК Офис, БТК Планета и БТК Мега, съобщиха от пресцентъра на телекома. С това компанията спази обещанието си да предложи отстъпки за разговорите по фиксиран телефон на корпоративните и бизнес клиенти на БТК.

Отстъпките са одобрени от КРС, който регламентира предоставянето на отстъпки за определени потребителски групи. Предложенията ще са в сила до края на годината, когато ще бъдат преразгледани, за да отразят динамиката на пазара и актуалните потребности на бизнес абонатите.
Три абонаментни плана БТК Офис с включени минути за градски и междуградски разговори предлага БТК на своите бизнес абонати от месец август. С тях се спестяват до 31% от месечната сметка и не се заплащат 11-те стотинки първоначална такса за всяко обаждане до изчерпване на включените минути. Абонаментните планове ще се ползват от абонатите на стандартни бизнес постове с възможност за отчитане на разговорите по време. БТК Офис могат да се комбинират с един от двата абонаментни плана с количествени отстъпки - БТК Планета или БТК Мега.
Бизнес абонатите на БТК, които имат няколко телефонни поста, ще могат да ползват различни планове за всеки отделен пост. Активирането на абонаментните планове БТК Офис започва от 1-во число на месеца, следващ заявяването. Включените минути важат за селищни и междуселищни разговори по фиксиран телефон, като всички останали видове разговори се таксуват по стандартните ценови тарифи на компанията. Клиентите на БТК Офис получават и 10% отстъпка от международните разговори към една избрана дестинация. Тази отстъпка не важи, когато се ползва БТК Планета или БТК Мега.
 


Сходни връзки

БТК АТАКУВА ФИРМИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди