изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:16 EEST
189 ПРОЕКТА КАНДИДАТСТВАТ ПО 2 ГРАНТОВИ СХЕМИ НА ФАР    
НовиниВ петъчния ден специализираният сайт stroitelstvoto.bg оповести, че е започнала работа оценителната комисия на Министерството на регионалното развитие и благоустройството по проект "Пилотна интегрирана схема за Североизточен планов регион".

Тя трябва да проучи постъпилите общо 80 на брой предложения за финансиране по четири компонента на проекта в областите Добрич, Силистра, Разград, Търговище, Шумен и Варна. Проектът осигурява безвъзмездно целево финансиране на обща стойност 6,14 млн. евро.  4,6 млн. евро се отпускат от Европейския съюз по програма ФАР, а 1,54 млн. евро са от държавния бюджет.
Крайният срок за подаване на документи беше 16 август. Проектът финансира инициативи, свързани с модернизация на инфраструктурата, обслужваща бизнеса, дейности за развитието на туризма и човешките ресурси в Североизточния регион, осигуряването на бизнес и консултантски услуги на производствени предприятия. 
 


Сходни връзки

189 ПРОЕКТА КАНДИДАТСТВАТ ПО 2 ГРАНТОВИ СХЕМИ НА ФАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди