изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:05 EET
БСП СЕ БОРИ ЗА ГУБЕРНАТОРСКОТО МЯСТО В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
НовиниНа заседание на Висшия съвет на БСП в петък ще се разглеждат предложенията за заместник-министрите и областните управители.

Социалистите искат смяна на областния управител в Добричка област и имали вече подготвен човек, който да изпълнява функциите на губернатор. Името му обаче запазиха в тайна.

"Яснота от чия квота ще бъде губернаторът в Добричка област ще има в петък. Всичко което се говори сега е в сферата на някакви предположения. Вече проведохме разговор със Сергей Станишев на тези тема и ви уверявам, че още няма разпределение на губернаторските места", каза на пресконференция в Добрич депутатът Ясен Пенчев. Той определи преговорите за областен управител като тежки и сложни и сподели, че се надява да бъде намерен намери някакъв баланс.

Другият народен представител от Коалиция "За България" Евтим Костадинов каза, че тяхното желание е настоящият областен управител да не остане. "Трябва да бъде фигура, която да изпълнява функциите си на областен управител. Към настоящия момент областният управител не изпълнява функциите си на губернатор и желанието ми е да има такава фигура, която да се почувства, че има и власт в региона", заяви Е. Костадинов.

Самият той също бе спряган за областен управител, но от сигурни източници НДТ научи, че новоизбраният депутат няма да седне на мястото на Иван Иванов. В медийното пространство се "завъртяха" и имената на Михаил Стоев и Николай Николов. 

"Наясно сме вече с човека, който ние ще предложим, но името му ще запазим в тайна. Ако ние пуснем име в пространството, което след това не бъде отстоявано, ще се получи сериозен гаф. Нашият човек е опитен и е фигура, която ще работи за областта", допълни Ясен Пенчев. НДТ

 

 


Сходни връзки

БСП СЕ БОРИ ЗА ГУБЕРНАТОРСКОТО МЯСТО В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди