изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:06 EET
НАКРАТКО    
НовиниНА 25 август е четвъртия поред търг за продажба на имущество на обявената в несъстоятелност фирма за селскостопанска авиация "Ер Добруджа".

АВАРИЯ по главния водопровод на Добрич по бул. "Трети март" остави вчера без вода половината град, научи НДТ от дежурния във "ВиК" - Добрич.
СЛУЖИТЕЛИТЕ на общинската фирма "Жилфонд-инвест" работят по подготовката на следващите списъци с неизрядни наематели, научи НДТ от управителя на дружеството Илия Михайлов.
ОТ 22 ДО 24 септември 2005 г. в гр. Довил, Франция ще се състои международното туристическо изложение Top Resa. Агенцията по туризъм в качеството си на организатор на представянето на България на изложението е заявила участие с информационен щанд от 26 кв.м. Таксата за участие на фирма - изложител е с информационен деск - 750 евро; с рекламно - информационни материали, без представител на фирмата - 375 евро. Краен срок за подаване на заявки е 10 септември 2005 г.
 


Сходни връзки

НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди