изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:30 EEST
С ХЕПЪНИНГ "ЗДРАВЕЙ ЛЯТО'2006" ЩЕ ПОПУЛЯРИЗИРАТ ТУРИЗМА В БЪЛГАРИЯ    
НовиниИдеята е на местния съвет по туризъм "Кранеа" и е подкрепена от Българската хотелиерска и ресторантьорска организация и община Балчик

В неделя Кранево ще е домакин на първата по рода си проява - хепънинг под наслов "Здравей лято'2006", съобщи за НДТ председателят на "Кранеа" Иван Николов и собственик на хотел "Ведрен" в Кранево. "Идеята е на местния съвет по туризъм в Кранево, в който членуват хотелиери и ресторантьори от Кранево, но е подкрепена от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/, община Балчик и кметството в Кранево. Чрез проявата искаме да популяризираме Кранево и българския туризъм" - разказа още И. Николов.
На хепънинга са поканени да присъстват консулите на държавите от Вишеградската група - Полша, Чехия, Словакия, също така консулите на Украйна, Беларус и Русия. Гост на събитието ще бъде Иво Маринов от Агенцията по туризъм, както и председателят на БХРА Благой Рагин, депутати, представители на местни съвети по туризъм, както и кметовете на община Балчик - Красимир Михайлов, и на Кранево - Георги Раднев. "Поканили сме също главния архитект на община Балчик Нелка Цанкова, която заедно с кметовете на общини да разкажат на гостите какво е направено и какво ще бъде направено за развитието на туризма и Кранево" - добави председателят на "Кранеа".
На хепънинга ще бъдат връчени награди на хората, които имат принос за развитието на туризма като отрасъл, а за доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижат със своите изпълнения Цецо Елвиса, групите "Импулс" и "Сигнал".
 


Сходни връзки

С ХЕПЪНИНГ "ЗДРАВЕЙ ЛЯТО'2006" ЩЕ ПОПУЛЯРИЗИРАТ ТУРИЗМА В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди