изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:12 EEST
НА 36 ГОДИНИ ЧЕРНОМОРСКАТА ПЕРЛА АЛБЕНА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ВРЪХ НА ТУРИЗМА В БЪЛГАРИЯ    
ТуризъмВчера перлата на българския туризъм Албена навърши 36 години. И днес тя продължава да е връх на туристическия бизнес в България, да привлича туристи и да подобрява с всяка изминала година имиджа си, както и този на страна ни, на международните туристически борси. Ръководството на комплекса пък непрекъснато търси най-печелившите, но и най-добрите формули за удобството на своите гости

Красотата на Албена като курорт по българското крайбрежие е безспорна. Вече 36 години комплексът посреща туристи от различни дестинации. Мнозина от гостите идват не за първи и втори път в Албена, а някои за тридесети. През последните години мениджърският екип на курорта успя да наложи визията на Албена като курорт за млади семейства. Усилено се работи и по удължаването на сезона, като в различните периоди от лятото се предлагат множество и все атрактивни оферти.
От вчера до 15 септември вече се предлагат по-ниски цени за почивка в курорта - нощувка със закуска в "Добруджа" ще ви струва 55  лв. на човек, в "Лагуна бийч" - 63 лв., а в "Гергана", "Албена плая" - 58 лв., в "Боряна", "Лагуна маре" и "Лагуна гардън", "Орлов", "Добротица" - офертата е 52 лв. на човек за нощувка със закуска. Най-евтино е в хотелите "Лора" - 18 лв., и "Лазур" - 17 лв.  Наемът на вили "Изток" през този период е 100 лв., а на вили "Запад" - 55 лв. За тези, които предпочитат всички екстри - в това число да могат да похапват от вкусотиите на майсторите-кулинари и на обяд, и на вечеря, са офертите на хотелите, работещи по формулата "Всичко в цената". Възможностите са следните - "Калиакра" - 70 лв. на човек, "Оазис" - 68 лв., "Вита парк", "Орхидея", "Дот ком" и "Ралица" - 58 лв. Настаняването в четиризведния и най-нов хотел "Ралица супериор" пък ще ви струва 72 лв. на човек.
Ако отпускът ви е изчерпан, но все още искате да си откраднете няколко летни дни, можете да се възползвате от специалната оферта по предстоящия национален празник - 6 септември - Деня на Съединението на България с княжество Източна Румения. Албена предлага за периода 2-7 септември специална оферта "Още е лято", като можете да бъдете настанени в хотели 3 звезди лукс на брега на морето "Гергана", "Албена плая" за 48 лв. на човек - нощувка със закуска или за 43 лв. в "Нона", "Лагуна гардън" и "Малибу". В тризвездните хотели офертата е от 49 лв. до 30 лв., а в двузвездните "Камелия", "Прага" и "Братислава" нощувката със закуска в рамките на този период е 20 лв. на човек.
 


Сходни връзки

НА 36 ГОДИНИ ЧЕРНОМОРСКАТА ПЕРЛА АЛБЕНА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ВРЪХ НА ТУРИЗМА В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди