изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:35 EET
ДОБРИЧ ДА ПОДОБРИ УКАЗАТЕЛНАТА СИГНАЛИЗАЦИЯ    
НовиниТова е препоръчала специалист от Агенция "Пътища", след като е направила обход на пътищата в областта

Неотдавна експерт от агенция "Пътища" е посетила областта и е направила обход на пътищата, след което е издала препоръка да бъде подобрена вертикалната сигнализация, информира шефът на Областно пътно управление /ОПУ/ Дочко Дочев. Особено внимание ОПУ да обърне на указателната сигнализация е била препоръката.
"За жалост, голямата част от знаците, които се поставят биват откраднати. Въпреки всичко в най-скоро време по околовръстен път Добрич - Балчик ще бъде поставена нова сигнализация. Така ще бъде монтирана и по други пътища на територията на областта" - разказа Дочко Дочев.
Служителите на ОПУ извършват в момента и превантивни мероприятия по пътищата, за да се избегнат проблеми при обилни валежи. "Ключовите пунктове в областта, където изникват проблеми са по пътя Добрич - Варна - на 1 км от т.нар. Петия километър. На това място се образува голям водосбор, тъй като водостока е недостатъчен. Друг такъв участък е до село Одринци" - добави още Д. Дочев.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ДА ПОДОБРИ УКАЗАТЕЛНАТА СИГНАЛИЗАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди